AND kondigt eerste klant aan voor navigatiekaart VS

Capelle aan den IJssel – 29 oktober 2015 – AND kondigt vandaag aan dat ze een contract heeft afgesloten met een toonaangevende leverancier van wereldwijde planning oplossingen voor levering van de onlangs afgeronde hoogwaardige navigatiekaart van de Verenigde Staten.

AND heeft het upgrade en verrijkingsprogramma voor de kwalitatief hoogwaardige navigatiekaart van de Verenigde Staten in september 2015 afgerond. De eerste klant heeft de kaartlicentie van de VS afgenomen na de kaart eerst uitgebreid getest te hebben.

AND Chief Executive Officer Hugo van der Linde: ”We zijn blij dat we onze eerste deal zo snel hebben kunnen afsluiten na release van onze hoogwaardige navigatiekaart van de Verenigde Staten. Dit sterkt onze overtuiging dat we een kwalitatief goed product gebouwd hebben, passende bij de hedendaagse marktbehoeften.”

Over AND
AND is de enige onafhankelijke partij in de mondiale kaartenmarkt voor het aanbieden van digitale kaarten voor locatie gebaseerde diensten. Dit biedt goede kansen en AND zal dan ook haar bestaande kaarten nog effectiever verbeteren en uitbreiden. Daarnaast zet AND in op het verhogen van haar toegevoegde waarde door haar kaarten en data als maatwerkdiensten aan te bieden. Zoals gemeld onderzoekt AND momenteel de mogelijkheden en kansen van toetreding tot de automotive markt alsook verdere uitbreiding van haar kaartendekking.