AND rondt productie van kwalitatief hoogwaardige navigatiekaart Verenigde Staten af

Digitale Kaarten van de Verenigde Staten nu commercieel beschikbaar

Capelle aan den IJssel, 30 september 2015 – AND heeft het upgrade en verrijkingsprogramma voor de kwalitatief hoogwaardige navigatiekaart van de Verenigde Staten afgerond. De eerste sample data is inmiddels aangeboden aan geïnteresseerde partijen.

AND Chief Executive Officer Hugo van der Linde: ”De afronding van de kwalitatief hoogwaardige navigatiekaart van de Verenigde Staten is een mijlpaal voor zowel AND als de markt voor digitale kaarten. Voor het eerst is er een partij in de markt welke de gevestigde namen kan uitdagen gezien de dekking van de navigatiekaarten. AND verwacht als gevolg hiervan nog meer mondiale klanten aan te trekken.”

Het upgrade en verrijkingsprogramma voor kaarten van Noord-America is in 2014 begonnen. De dekking van de navigatiekaarten van AND wordt daarmee meer dan verdubbeld.

Over AND
AND is de enige onafhankelijke partij in de mondiale kaartenmarkt voor het aanbieden van digitale kaarten voor locatie gebaseerde diensten. Dit biedt goede kansen en AND zal dan ook haar bestaande kaarten nog effectiever verbeteren en uitbreiden. Daarnaast zet AND in op het verhogen van haar toegevoegde waarde door haar kaarten en data als maatwerkdiensten aan te bieden. Zoals gemeld onderzoekt AND momenteel de mogelijkheden en kansen van toetreding tot de automotive markt alsook verdere uitbreiding van haar kaartendekking.