AND stelt Bennett Moe als VP Sales aan om de business in Noord-Amerika uit te breiden

Capelle aan den IJssel – 17 November 2016 – AND kondigt vandaag aan dat Bennett Moe is aangenomen als VP Sales Noord-Amerika om AND te helpen bij het uitbreiden van de business in Noord-Amerika.

Bennett Moe is een gedreven verkoop, marketing en business development manager met meer dan 25 jaar ervaring in de Noord-Amerikaanse navigatie, geospatial applicaties en kaarten industrie en heeft gewerkt voor ondernemingen zoals Maps.com en MapQuest. Daarnaast is hij momenteel voorzitter van IMIA-Americas (de International Map Industry Association). Bennett is woonachtig in Baltimore, Maryland, Verenigde Staten.

AND CEO Hugo van der Linde: “We zijn verheugd met de aanstelling van Bennett Moe. Dit jaar hebben we de upgrade van onze eigen kaart van Noord-Amerika naar hoogwaardige navigatie kwaliteit afgerond en nu ondersteunen we dit met het sales en business development talent dat het verdient. We zijn ervan overtuigd dat met Bennett’s ervaring, netwerk en lokale vertegenwoordiging hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het uitbreiden van onze business in Noord-Amerika.”

Over AND
AND is één van de vier ondernemingen die een eigen wereldwijde digital kaart aanbiedt, echter de enige onafhankelijke partij. AND focust daarbij op innovatieve kaarten data technologieën met als doel betere en relevantere kaartdata te ontwikkelen. AND toont al jaren succesvolle groei en heeft als beursgenoteerde onderneming de prijs voor Best Performer van NYSE Euronext in 2013 en 2015 gewonnen.