GeoJunxion (GOJXN.AS) informeert dat er wijzigingen zijn in de scope en tijdslijn van het project rondom autonoom rijden en het wordt nog steeds beoordeeld.

Capelle aan den IJssel, the Netherlands, 09 juni 2022 – Update m.b.t. het persbericht van 14 maart 2022 over de deelname aan een consortium van bedrijven voor een project voor de ontwikkeling van autonoom rijden, laat GeoJunxion (GOJXN.AS) weten dat er wijzigingen zijn in scope en tijdslijn van het project: GeoJunxion verwacht dat haar bijdrage aan de eerste fase van het project zal worden verminderd en pas later vereist zal zijn. De reikwijdte, de tijdslijn, de fasering en de verdeling van de werkzaamheden zal worden herzien. Er zal een update worden uitgebracht wanneer er verdere relevante informatie beschikbaar is.

—EINDE—

Dit is een openbare aankondiging van GeoJunxion N.V., ingevolge artikel 17, paragraaf 1 van de Europese Marktmisbruik Verordening (596/2014). Deze openbare aankondiging bevat geen aanbod, of een uitnodiging tot het doen van een bod, voor het kopen of aanbieden van effecten in GeoJunxion N.V.