GeoJunxion NV (GOJXN.AS) heeft de kennisgeving van Euronext ontvangen over het begin van het schrapproces

Capelle aan den IJssel, Nederland – 04 mei 2023 – GeoJunxion (GOJXN.AS) heeft het bericht van Euronext ontvangen over de start van het schrapproces overeenkomstig de regels 6905/1 en 6905/2.

Zoals eerder gemeld in het persbericht van 14 april 2023 hebben wij, na het verstrijken van de door Euronext Amsterdam gegeven termijn van 24 maanden, op 13 april 2023 een brief van Euronext ontvangen waarin wordt bevestigd dat de onderneming nog steeds niet voldoet aan de voorschriften met betrekking tot het niet beschikbaar hebben van gecontroleerde jaarrekeningen over de boekjaren 2019, 2020 en 2021 en dat zij voornemens zijn een schrapprocedure in te leiden.

GeoJunxion heeft op 25 april 2023 formeel bezwaar gemaakt tegen dit besluit van Euronext.

Gisterenavond, 3 mei 2023, is echter een aanvullende brief van Euronext ontvangen, waarin wordt bevestigd dat het schrapproces wegens de aanhoudende niet-naleving zal worden gestart, waarbij de effectieve datum van schrapping is gepland op 6 november 2023.

We blijven werken aan alternatieve oplossingen, waarbij we verschillende mogelijkheden onderzoeken, met de bedoeling een solide toekomst voor de onderneming veilig te stellen, in het belang van alle betrokken stakeholders. De van Euronext ontvangen brief geldt als een geval van verzuim onder de converteerbare leningovereenkomst.  Als gevolg daarvan is de lening onmiddellijk opeisbaar geworden voor de kredietverstrekkers.  Wij hebben echter een opschortingsbrief ontvangen, waarin de kredietverstrekkers hun uitvoerende rechten onder de converteerbare leningsovereenkomst hebben opgeschort.  Deze opschorting geldt voor een beperkte periode, waarin wij onderhandelen over een alternatieve oplossing.

–ENDE–

About GeoJunxion

GeoJunxion is the crossroads where fundamental, location-aware content connects with superior, customised intelligence and highly focused innovations to empower exceptional experiences. With an emphasis on safety and sustainability, we are constantly expanding our portfolio to meet the demands of a diverse and fast-evolving market. Building on decades of experience in mapping, the company focuses on high value, dynamic content and building environmentally conscious applications, which enrich safety in everyday life. With location-aware content at our core, we know where our strengths lie and have the know-how and technology needed to offer unrivalled, intelligent products and services.

GeoJunxion NV is listed on the regulated market of Euronext Amsterdam, under the symbol GOJXN.AS

GeoJunxion Press Contact

Tel:        +31 (0)10 885 1200

Email:   info@geojunxion.com

Dit is een openbare aankondiging van GeoJunxion N.V., ingevolge artikel 17, paragraaf 1 van de Europese Marktmisbruik Verordening (596/2014). Deze openbare aankondiging bevat geen aanbod, of een uitnodiging tot het doen van een bod, voor het kopen of aanbieden van effecten in GeoJunxion N.V.