(International) Account Manager

De Functie
Voor uitbreiding van de Marketing en Sales afdeling op ons kantoor in Capelle a/d IJssel zijn wij op zoek naar een (International) Account Manager. In deze internationale functie ben je in een groot aantal landen in Europa verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe Europese klanten. De activiteiten zijn vooral gericht op het genereren van “new business”. Marktontwikkelingen in de verschillende landen volg je dan ook op de voet. Je neemt initiatieven en je onderzoekt voortdurend mogelijkheden om kansen in de markt te benutten. Zowel grote als kleine professionele afnemers in de diverse sectoren van de markt zijn jouw gesprekspartners.

Profiel van Account Manager
Voor deze functie zoeken wij commercieel ingestelde kandidaten met een afgeronde HBO opleiding. Je hebt ruime internationale werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie.

Kennis en ervaring in de markt waarin AND opereert, is een pré. Je reist graag internationaal en je beheerst, naast minimaal Engels, bij voorkeur één of meerdere van de volgende talen: Duits, Frans, Italiaans of Spaans. Daarnaast ben je doortastend, vasthoudend, heb je een hands-on mentaliteit en een duidelijke commerciële drive.

Wij zoeken een pionier en een sterke onderhandelaar, die inventiviteit en creativiteit weet om te zetten in resultaten. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Marketing & Sales.

Wij bieden
Werken bij AND betekent werken in een uitdagende en professionele werkomgeving waarin er ruimte is voor eigen inbreng. AND is een levendig bedrijf met veel uitdagingen en één van de meest innoverende technologische organisaties van Europa. Je zult deel uitmaken van een ervaren en toegewijd team waarin je het belangrijk vindt om verantwoording te dragen, initiatieven te nemen, ideeën te vormen en persoonlijke doelstellingen na te streven.

Arbeidsvoorwaarden
•    Marktconform salaris
•    Reiskostenvergoeding
•    Pensioenregeling (50/50)
•    Collectieve ziektekostenverzekering

Arbeidsuren: Fulltime

Mocht deze vacature je interesse gewekt hebben, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via hr@and.com d.m.v. het sturen van je motivatie brief en CV.  Je kunt ook reageren via Linkedin: https://www.linkedin.com/jobs2/view/113040627

Over AND: Bepaal met AND de weg naar je toekomst!

AND is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot leverancier van digitale wegenkaarten met wereldwijde dekking welke worden gebruikt in LBS (zoals navigatie apps), GIS, geomarketing en logistieke applicaties. AND is genoteerd aan Euronext Amsterdam en heeft op het moment ongeveer 100 medewerkers, waarvan er 20 werkzaam zijn op het hoofdkantoor in Capelle a/d IJssel en 80 in Pune (India).