Kaartenmaker AND introduceert ZIP+4 postcode polygonen voor de VS

ZIP+4 postcode polygonen sluiten naadloos aan op kwalitatief hoogwaardige navigatiekaart Verenigde Staten

Capelle aan den IJssel, 19 januari 2017 – AND introduceert vandaag de AND ZIP+4 Code Boundaries voor de Verenigde Staten. Het product bevat polygonen voor de gehele Verenigde Staten van Amerika. Het product is uniek en heeft vele toepassingen. De AND ZIP+4 Code Boundaries kunnen gemakkelijk worden gebruikt met veel gebruikte Geografisch Informatie Systemen (GIS) zoals ESRI’s ArcGIS, MapInfo of QGIS.

AND Chief Executive Officer Hugo van der Linde: ”We zijn verheugd om deze dataset, welke nog niet bestaat in de markt, te introduceren. Dit product draagt bij aan onze value proposition in de Amerikaanse markt, samen met onze eigen hoogwaardige navigatiekaart van Noord-Amerika, routes voor vervoer van gevaarlijke stoffen over wegen in de VS en een volledig portfolio van premium boundary producten.”

De AND ZIP+4 Code Boundaries bevatten polygonen dat elke uniek ZIP+4 code gebied in de Verenigde Staten definieert. Met behulp van geavanceerde algoritmes heeft AND de ZIP+4 code omgezet naar polygonen.  Hiermee is een nieuw detailniveau van postcodegegevens gerealiseerd voor bijvoorbeeld marketinganalyses, planning en optimalisatie.

Bedrijven en organisaties met interesse in dit product kunnen contact opnemen met Bennett Moe, VP Sales Noord-Amerika via boundaries@and.com.

Over AND
AND is één van de vier ondernemingen die een eigen wereldwijde digital kaart aanbiedt, echter de enige onafhankelijke partij. AND focust daarbij op innovatieve kaarten data technologieën met als doel betere en relevantere kaartdata te ontwikkelen. AND toont al jaren succesvolle groei en heeft als beursgenoteerde onderneming de prijs voor Best Performer van Euronext in 2013 en 2015 gewonnen.