Map Tile Server voor uw website of applicatie

GeoJunxion levert een Map Tile Server voor uw website of applicatie met GeoJunxion’s eigen kaartdata, OpenStreetMap-data of lucht-/satelietbeelden. De kaarttegels (tiles) worden gegenereerd vanuit de GeoJunxion- of OSM-kaartdatabase en worden via een API-verzoek aan eindgebruikers geleverd. GeoJunxion combineert verschillende methoden om een snelle en efficiënte dienstverlening te kunnen garanderen. De kaartendienst biedt ‘on-demand tile rendering’ (hierbij worden de tiles op aanvraag gegenereerd en teruggegeven), doorgaans met gebruik van zogenaamde ‘smart tiling’ en aangepaste stijling.

Voorbeelden van de GeoJunxion Map Tile Server

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • 3 databases: GeoJunxion-kaarten, OSM-kaarten, lucht-/satellietbeelden.
  • 4 standaard kaartstijlen: GeoJunxion Map Style, OSM Generic/Default, OSM Bright, OSM Bright met huisnummers
  • Opmaat gemaakte stijling van de kaarten
  • Kaarttegels worden geleverd volgens de Slippy Maps-conventie.

TOEPASSING

De Map Tile Server helpt om bedrijfslocaties op een kaart binnen een bedrijfswebsite weer te geven. Bovendien kan het bewegende objecten op een kaart tonen binnen een track & trace applicatie. Het biedt een overzicht van bedrijfsactiva op een kaart of georuimtelijke analyseresultaten binnen een GIS-oplossing.

Map Tile Server voor uw website

Kaarttegels helpen bij het weergeven van een kaart of een kaart met locaties op een bedrijfswebsite. Verder kan de Map Tile Server worden gebruikt als achtergrondkaart, voor digitale, kant-en-klare, op maat gemaakte interactieve plattegronden van GeoJunxion (Outdoor Venue Plan).

Map Tile Server voor uw App

De Map Tile Server helpt u bij het weergeven van een kaart in uw App. Lees hier over de gebruikerservaring van de Map Tile Server door een van onze klanten.

Map Tile Server voor uw oplossing

De Map Tile Server kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw oplossing, zowel gehost als on-premise. De Map Tile Server toont een kaart, toont bewegende objecten binnen een track & trace applicatie of geeft een overzicht van bedrijfsactiva op een kaart. Verder kunnen de Tiles gebruikt worden om georuimtelijke analyseresultaten op te nemen binnen een GIS-oplossing. Lees hier over de gebruikerservaring voor de Map Tile Server door een van onze klanten.

VOORDELEN

Met de Map Tile Server kunt u binnen websiteomgevingen online de kaarten bekijken, of via GIS-software, wanneer uzelf de server op locatie beheert.

COVERAGE

Kaart: Wereld
Lucht-/satellietbeelden: Nederland en Vlaanderen (België)

VOOR MEER INFORMATIE BEL VERKOOP